1. Home
  2. /
  3. Retourbeleid

Retourbeleid

Hoe kan ik mijn artikel(en) retourneren?

  1. Vul alle velden van het retouraanvraagformulier in
  2. Meld het ordernummer en item(s) nummer
  3. Kies het tijdstip waarop de bestelling geleverd is

De artikelen die je hebt besteld bij 2 Faces kun je binnen 14 dagen retourneren of ruilen. De 14 dagen gaan in vanaf datum vermeld op het bestelformulier. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij, (denk hierbij aan parfum-,rook-,kook-,of lichaamsgeur)en voor zover mogelijk in de originele verpakking ,voorzien van de originele labels & aangehechte prijskaartjes te worden geretourneerd. Als wij ruiken dat kleding is gedragen of gewassen , wordt het onmiddellijk naar u teruggestuurd.

Ruilen

Wil je je artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem.  Je kunt hiervoor contact opnemen met info@2facesfashion.nl Wel draag jezelf de kosten voor terugzending van het artikel.

Sale artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.

Hoe stuur ik een artikel retour ?

Je kunt je pakket retourneren via een PostNL servicepoint of in onze winkel in Gemert.De kosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening. 2Faces is niet aansprakelijk voor het kwijt raken of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.

Je dient het retourformulier dat je hier kunt downloaden in te vullen en mee te sturen. Vermeld hierbij duidelijk je ordernummer, artikelnummer en reden retour zoals word gevraagd op het formulier.

Retouradres
2Faces -webshop
Virmundtstraat 7
5421 BT Gemert

Wanneer wordt mijn betaling teruggestort?

Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde hebben ontvangen.Binnen 3 dagen na ontbinding storten wij het bedrag terug op je rekening exclusief de verzendkosten. Indien je een verkeerde bestelling of incomplete artikelen hebt ontvangen betalen wij de verzendkosten terug.

Menu